ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ECDL


To ECDL Core αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του Προγράμματος ECDL. To ECDL Core πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κατέχει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση Η/Υ και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου και τις βασικές υπηρεσίες του διαδικτύου.
Για να αποκτήσετε το ECDL Core πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία και τα επτά (7) tests που απαρτίζουν την πιστοποίηση και τα οποία αντιστοιχούν στις παρακάτω 7 ενότητες:
Βασικές Έννοιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)
Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων
Επεξεργασία Κειμένου
Υπολογιστικά Φύλλα
Χρήση Βάσεων Δεδομένων
Παρουσιάσεις
Πλοήγηση στον Ιστό και Επικοινωνία
Το ECDL Progress πιστοποιεί γνώσεις και δεξιότητες σε οποιαδήποτε από τις επτά ενότητες του ECDL Core χωριστά (από μία εώς έξι, κατ΄επιλογή του υποψηφίου) και μπορεί να εκδοθεί όποτε το ζητήσετε.


Το πρόγραμμα ECDL Expert περιλαμβάνει τέσσερις (4) ενότητες. Το ECDL Προηγμένου Επιπέδου εκτείνεται σε ανώτερο επίπεδο από το ECDL Core/Progress και αυτό αποτυπώνεται εξίσου στο περιεχόμενο των επιμέρους ενοτήτων.
Το Πρόγραμμα ECDL Expert [Προηγμένου Επιπέδου], αφορά στην πιστοποίηση δεξιοτήτων προηγμένου επιπέδου για τις εφαρμογές αυτές.
Tο ECDL Expert πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του διαθέτει προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες ΣΕ ΟΛΕΣ τις παρακάτω τέσσερις (4) ενότητες:
Επεξεργασία Κειμένου
Υπολογιστικά Φύλλα
Βάσεις Δεδομένων
Παρουσιάσεις

Τα σεμινάρια υλοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, από έμπειρα στελέχη, με πολύχρονη εμπειρία και γνώσεις. Μπορεί επίσης να υλοποιηθεί μέσω τηλεκατάρτισης /τηλεδιάσκεψης, είτε ανεξάρτητα, είτε παράλληλα με την διδασκαλία στην αίθουσα. Έτσι συνδυάζουμε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και μεθοδολογίες, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα το χρόνο που διαθέτει ο κάθε καταρτιζόμενος.

Τα σεμινάρια μπορούν να επιδοτηθούν από τον Ο.Α.Ε.Δ. μέσω του ΛΑΕΚ 0,45%. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών για το πρόγραμμα γίνεται από μας.

Κόστος συμμετοχής
ECDL Expert    70€
ECDL Core      100€